måndag 28 mars 2016

Träning och kvarg


På gymmet
Idag tog vi oss i kragen och stack iväg till gymmet för att träna en stund. Jag började med att cykla i 35 minuter. Därefter tränade jag styrka på några maskiner. Jag avslutade passet med att gå raskt i 5 minuter på löpbandet. 

Smak av colanappar
När vi kom hem käkade jag Lindahls kvarg med smaken Crazy Cola för första gången. Jag föredrar verkligen kvarg framför kesella. Kesellan kan jag bara inte svälja. Denna kvarg gillade jag, men jag tror det hade varit bättre att äta kvargen tillsammans med müsli eller frukt. Smaken påminner om colanappar (godiset). 

Brukar du äta kvarg?

14 kommentarer:

 1. Inget jag provat men inget som har lockat mig heller.

  Haft en bra påsk?

  Ha det gott,Vicki

  SvaraRadera
 2. nä inte det.. har inte smakat och är inte specielt sugen på det heller. håller mig till yogurt.

  SvaraRadera
 3. Helklart min favorit! Har du testat crazy lemonade? G U D O M L I G!

  SvaraRadera
 4. gillar oxå kvarg mest o i olika smaker

  Hoppas du haft en fin påsk ! kram

  SvaraRadera
 5. vilken rolig smak! den får jag testa :)

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt aldrig ätit kvarg, och det lär dröja. Det är något som tar emot! :P

  SvaraRadera
 7. Förut käkade jag alltid kvarg! Älskar smakerna :D Men efter träningen bör du nog äta den med lite kolisar :)

  SvaraRadera
 8. Älskar kvarg, men föredrar naturell eller vanilj med frön, kärnor och bär i! Mums!

  SvaraRadera