fredag 18 mars 2016

Vårnytt i vitt


Spring Whiteout
Vårkläder!


Fågelkvitter, ljusare och längre dagar och varmare temperatur. Visst känns det underbart med vårkänslor?! Idag är det just en sådan dag. Jag längtar efter att få ta på mig mina sneakers (vita skor är väl ett vårtecken?), men än är det lite för kallt på morgonen. Ljusare färg på kläderna är också något man längtar efter.  Just vårskor är något särskilt för mig. Varje år vill jag ha nya, även om förra årets funkar så är det kul och fräscht med nya. Hur är det för dig?


6 kommentarer:

 1. Ja nu är det ljuvligt ♡ ...
  Snyggt i Vitt!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen underbart med ljusa färger! Kram

  SvaraRadera
 3. Köper inte nya skor längre, måste ha ordentliga för knäet, och lägga så mkt pengar varje år nej nej. De håller ju bättre med än sneekers :)

  SvaraRadera
 4. Vita skor känns så vår och sommar! :D

  SvaraRadera
 5. sv:Tack :)

  Jag köper nytt par sommarskor varje vår, men det blir varje år likadana typer av skor - vita platta skor som ser ut som vans ungefär..

  SvaraRadera