fredag 29 april 2016

Ge mig nuuuuu!

Hinzaväskan
Jag vet inte vad det är som gör att jag har fastnat för den s k Hinzaväskan. Den är gjord av plast och säljs i flera färgglada färger. Den finns också i två storlekar. Jag har mest fastnat i den mindre. Kolla mer här. Väskan kan man använda när som helst och det finns såklart flera ändamål. Jag vet inte när jag skulle ha använt min. Den större skulle ju vara perfekt som strandväska.

Vilken färg ska man välja?

12 kommentarer:

 1. ÅH så snyggt! Perfekt som en strandväska :D

  SvaraRadera
 2. Men gud har aldrig hört talas om, smart, ett + att den är hård liksom!
  Smart!
  Hm jag hade nog tagit den ljusblå;)
  Svar: Hihi eller hur, gäller bara att hålla tempot uppe nu då;)Allt bra med dig? Något roligt planerat framöver?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljusblå finns tyvärr inte, men däremot turkos och mintgrön.
   Inget särskilt är planerat.

   Radera
 3. Ja, verkligen perfekt strandväska! :)

  sv: Tack! :))

  SvaraRadera
 4. På mitt jobb i hemvården har nästan alla en sådan. Perfekt, man kan torka av den om den blir smutsig och det går ner mycket i den och i hemvården har man alltid mycket att bära med sig. Själv valde jag en svart för "åretom bruk" Skulle kunna tänka mig en i pastell också att ha hemma nu på sommaren. Har du vägarna ner till Perstorp i Skåne kan du stanna till hos Perstorps ab och handla en direkt av tillverkaren där. Finns en liten butik....Trevlig helg // Majsan

  SvaraRadera
 5. Snygg! Den där är ju garanterat praktisk i alla möjliga situationer. :)

  SvaraRadera
 6. Jag hade nog valt den rosa! :)

  SvaraRadera