lördag 9 april 2016

Hipp hurra!


Trevligt kalas!
Idag blev det firande av brorsonen som har fyllt 8 år. Alla nära och kära samlades, vilket alltid är lika trevligt. Som vanligt blev vi bjudna på gott att äta. Denna gång blev det lasagne med olika tillbehör. 

Hipp hurra!
Självklart blev det god tårta med kaffe efter middagen. Födelsedagsbarnet fick också "njuta" av skönsången som vi andra bjöd på.

6 kommentarer:

 1. det ser såååå himla gott ut. Just nu ser ALLT gott ut, ack. Nu är jag örbi dag 3 med flytande föda och får börja tugga igen, men det gör ont efter min käkoperation. Jag saknar lasagne och sallad och bröd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt med käkoperation! Flytande föda är inte så kul, men nödvändigt i sådan situation.

   Radera
 2. Åh så härliga bilder, ser mysigt ut :)

  SvaraRadera
 3. sv: Nej exakt, jag hatar flytande föda... är så himla tuggig av mig, så det är verkligen himla tråkiga dagar. Idag ska jag testa äta lite potatis i alla fall >.<

  SvaraRadera
 4. grattis till killen oh så hungrig mn blir!

  SvaraRadera