söndag 3 april 2016

Söndag och syjunta


Så god brunch!
Idag har jag träffat mina väninnor i syjuntan. Vi brukar träffas ganska så regelbundet, men nu var det säkert ett halvår sedan vi sågs senast. Det var riktigt trevligt att återse alla! Det bjöds idag på väldigt god brunch. Så enkelt och så himla gott!

Våffla med hjortronssylt och grädde
Att man kunde få göra sina egna våfflor var heller inte så dumt. Nästa gång är det min tur att hålla i symötet. Det är väl bäst att redan nu fundera på vad man ska bjuda på. 
Syr vi någonting då? Vå äter och pratar mest, men idag var det faktiskt två som hade handarbete på gång.

Ledigheten är slut
Nu är påsklovet över. Imorgon är det dags att jobba igen och jag tycker att det är helt ok! Jag gillar söndagarna. För mig är inte söndagar bara en lång förberedelse för nästa arbetsdag, dvs måndagen. Utan jag tycker att söndagar är lugna och sköna dagar. 

4 kommentarer:

 1. Borde ha dig som stöd på mina söndagar alltså ;) har alltid så mycket söndagsångest... -.-

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om att söndagar är sköna!

  SvaraRadera
 3. Tack för din supergulliga kommentar <3 Nu är jag igång igen så smått.
  Åh jag älskar också söndagarna, det är min mysdag ;)
  Kram

  SvaraRadera