måndag 18 april 2016

Upphittad receptbok


Min gamla receptbok
Jag hittade denna gamla receptbok på en av hyllorna här hemma. Jag har både skrivit och klistrat in recept som jag gillar. Varför glömmer man av att kolla bland gamla recept?! Varför vill man helst laga nya maträtter hela tiden?

Goda recept

Bland annat hitta dessa goda recept på två olika soppor. Så himla goda soppor, men tyvärr var det länge sedan jag lagade dessa. Numera är det alltid min man som lagar maten här hemma, kanske jag ska börja "tränga mig in" i köket och laga mat oftare. Få se vad min älskade man säger om det.

11 kommentarer:

 1. Ja det gamla recepten ska man inte glömma av, kan vara
  minst lika goda som nya :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken fin receptbok,mina är alldeles utslitena hihi

  SvaraRadera
 3. Fin bok! :) Har med en egen, men inte lika fin som fin :)

  Ja blocket är kanon :)

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att hitta sin gamla receptbok! :D

  Sv; tack ska du ha för din röst på klackskorna! :D

  SvaraRadera
 5. Jeanettes soppa låter gott!! Jag har även recept böcker och även lösa blad på goda recept. Nu kör LCHF recept som jag titt som tätt går in på 56 kilos blogg. Receptboken "is a keeper" Kram

  SvaraRadera
 6. Det är kul att hitta saker som glömts bort. Ibland blir det riktig nostalgi.

  SvaraRadera