lördag 21 maj 2016

Barndomsbilder

Tagen 1975
Att titta på gamla bilder är alltid lika kul! Det är på ett vis lite underhållande, men det är också ett sätt att minnas tillbaka. Idag framkallar jag alldeles för lite. Jag tror jag borde framkalla bilder oftare. Nu har jag en del bilder digitalt, men dessa kommer nog aldrig att tittas på efter ens död. 
Tagen kanske 1977

Är du duktig på att framkalla bilder?


6 kommentarer:

 1. Vad skojsigt med gamla bilder =)

  Ja Australien är med för att se och lära, de ska ju fixa ett Eurovision för Asien och Oceanien. Australiensarna är ju stora Eurovision fans, de älskar tävlingen och går upp tiiidigt i deras tidszon för att se denna show från Europa :)
  Även USA och Kina sände detta i år, man hoppas kunna skapa ett Worldovision till slut. Man ser ju hur länderna går samman i Europa och har en gemensam musikalisk fest, vilket är positivt i dessa dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen inte att det blir något Worldovision. Det finns ingen chans att vi ska kunna tävla så många länder emot varandra.

   Radera
 2. Underbart med gamla foton hihi ...
  Ja!Jag framkallar alla foto & sätter in i fina album 💕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du är flitig med att framkalla. Jag hade önskat att jag hade gjort detsamma.

   Radera
 3. Jag framkallar inte alls lika ofta som förr, men nu när det finns appar så att man kan framkalla sina mobilfoton så har frekvensen ökat igen. Jag har bland annat gjort foto-posters för varje år med 72 utvalda bilder från året. Det är kul att ha och det blir många diskussioner kring dessa när man träffar släkt och vänner.

  SvaraRadera
 4. Jepp.. jag gör ju fotoböcker... och dom bladas/tittas det i flitigt. Brukar bli två eller tre böcker per år (på 96 sidor.) Som regel får jag in ca 120 bilder i varje bok... och samlingen växer... 27 stycket tror jag det blivit... och så framkallar jag dom i två ex så ungen ska få sin egen uppsättning vad det lider. Dessförinnan (före 2004) framkallade jag ju vanliga foton... massor med album finns sparade. :-)

  SvaraRadera