söndag 8 maj 2016

En go´ söndag!

Även idag har vi fått njuta av sommarvärme! Helt fantastiskt! Man blir så otroligt glad och pigg av solsken. Man vill inget annat än att vistas ute hela dagen. Nu får vi bara hoppas på att vi får njuta av lika fint väder på semestern.

Riktigt god!
Innan träningen idag, smakade jag första gången på CELSIUS nya smak Hallon/Acai. Den var riktigt god! Jag vet inte om jag tycker bäst om denna eller päronsmaken. 

Ganska tomt!
Det var ganska tomt på gymmet idag, vilket inte var så förvånande. Men jag uppskattade att det inte var någon kö till maskinerna. Jag hade kunnat passa på att träna mer i hörnet med de fria vikterna och kettlebells, men det blev aldrig så.

Man blev fort varm idag.
Pastasallad till middag
Efter träningen fick jag avnjuta en mycket god pastasallad ute på altanen. Till det serverades vitlöksbaguetter. Mycket gott! Att bara få äta ute känns mycket somrigt, men en sallad gör det ännu mer somrigare. (Kan man säga så?)

Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Det är dags att jobba igen, vilket känns lite konstigt nu när sommarkänslorna har infunnit sig. 

10 kommentarer:

 1. Tack så mycket! Är väldigt nöjd med bilen, älskar den! :D

  Skön med träning! Jag har också gymmat idag, blev mage + rygg för min del :) Älskar att träna rygg och biceps, det är roligaste muskelgrupperna.

  SvaraRadera
 2. Verkligen älskar vädret!

  SvaraRadera
 3. Ja man blir verkligen pigg och glad av det härliga vädret

  SvaraRadera
 4. Ja jag är riktigt nöjd med årets goodiebag :)

  SvaraRadera
 5. Jag håller verkligen med, jag är så totalt mentalt inställd på SOMMARLOV nu!

  SvaraRadera
 6. Nu äntligen har sommaren kommit. Och det känns direkt att man vill ha semester ;)
  Förstår att dom flesta är ute och njuter av finvädret istället för att träna. Bra gjort att du tog dig dit trots gassande sol och sommarkänslor..

  SvaraRadera
 7. Älskar verkligen vädret :D

  SvaraRadera
 8. vädret är ju bara så underbart :) måste smaka hallon och acai, päronsmaken är ju också min favvo :p

  SvaraRadera
 9. Man blir glad av dessa dagar! :)

  SvaraRadera
 10. Vilken underbar dag du verkar ha haft, en god kall Celsius, ett tomt gym och en god sallad, man hade ju inte tackat nej till det! :)

  SvaraRadera