måndag 23 maj 2016

Semesterlängtan


Summerfeelings
Sommarlängtan

Nu är det inte lång tid kvar. Det går i rasande fart. Lite skrämmande är det allt att tiden går så fort. Lite läskigt. Samtidigt tycker jag att det ska bli skönt med semester. Jag längtar så efter lata dagar med min man och mina hundar. Semester för mig är sovmorgnar, läsning ute i gräset och "göra vad jag vill"-dagar.
Vad är semester för dig?

8 kommentarer:

 1. För mig är semester dagar utan måsten.
  Tid att spendera med familjen.
  Sen älskar jag såklart sol och strandhäng :)
  För mig är det bara 3 arbetsdagar kvar till årets semester,
  så det är nära nu !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att du snart har semester!

   Radera
 2. ja jäklar vad jag längtar.. har väl lite längre till ledigt än dig som snart får sommarlov.. men bara sommaren kommer igång så går det rätt bra att jobba också. Och när ungen får sommarlov slipper man ju passa tider och förhöra läxor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, på så vis blir livet lite enklare.

   Radera
 3. Vilket härligt kollage! Semester för mig är att BARA VARA. Varmt och fint väder, cykla och bada, varma kvällar och barfotafötter, känna att det stramar i skinnet från dagens solsken.<3 Längtar!

  SvaraRadera
 4. Semester för mig är att resa och bara få vara.

  SvaraRadera