torsdag 16 juni 2016

Årets mindre blogg 2016

Hos Johanna kan man nu rösta på Årets mindre blogg 2016. Det hade ju varit väldigt roligt om man vann. För att ha en chans, så är jag tacksam om just du vill rösta på min blogg en gång varje dag fram till och med den 30 juni kl. 22.00. Min blogg är nummer 8. Markera den och klicka på Rösta-knappen längst ner. Jag håller tummarna! RÖSTA HÄR.

14 kommentarer:

 1. Men åhhhh, är du också med där!! Då får jag nästan rösta på dig i morgon ;)
  Knepigt när man känner flera man tycker förtjänar en röst, då får man dela lika helt enkelt, hihi

  Lycka till

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig grej! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Vad kul, ska in och rösta! :)

  SvaraRadera
 4. Tråkigt du känner så, jag tycker det fortfarande är öppet, tävlingen pågår ju ändå i 2veckor till så det är inte avgjort för en har 33 och nästa 15, det har växlat hela dagen så det kommer ändras flera gånger till

  SvaraRadera