torsdag 23 juni 2016

En tidig födelsedagspresent


I like!

Jag har ikväll fått en för tidig födelsedagspresent av min man. Ett träningslinne och ett par 3/4 långa träningstights av märket Nike. Jag är så nöjd! Det är så klart mer motiverande att träna om man har snygga kläder att ta på sig. Min motivation är på top och utmaningen har hjälpt såklart! Efter utmaningen väntar fortsatta promenader (men inte på 1 mil varje dag) och gymträning. Visst hjälper det att man har semester. Då är det enklare att ta tag i saker, som exempelvis träning. Man kan bara hoppas på att det "nya livet" fortsätter när man har börjat jobba igen.

10 kommentarer:

 1. Glad Midsommar Bloggvännen :)

  SvaraRadera
 2. Fina färger, glad midsommar kram

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om att det är roligare i snygga träningskläder :D

  SvaraRadera
 4. Snygga! :-)

  Min brist på träningsmotivation beror alltså på att mina träningskläder är alltför fula... Eller förresten, jag har ju inte ens några. ;-) (Fast promenader, det gillar jag :-) )

  Ha nu en riktigt Glad Midsommar! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggt. Somrigt. Själv har jag svårt släppa svart till nederdelen. Tycker rumpan ser extra stor ut i färgat... hm!!!😟

  SvaraRadera