måndag 13 juni 2016

Nytt till fötterna

Vilka ska man välja?
1. // 2. // 3. // 4. //. 5. //

Jag behöver nya träningsskor att ha ute. De jag har, börjar bli slitna, och i hälarna har de gått sönder. Skor nr 4 (Nike) säljs som sneakers, men de andra säljs som joggingskor. Jag brukar inte jogga, men kanske man ska ha skor som man kan använda till flera aktiviteter. 

Vilka ska jag bestämma mig för?

20 kommentarer:

 1. De är snygga allihop! Tycker det är kul att variera vad man har på fötterna så mina löparskor/walkingskor har jag i en himla massa olika färger. Brukar ha 3 par på gång samtidigt att alternera med för att låta foten träna lite :) Tycker nog att nr 3 är läckrast dock :D

  SvaraRadera
 2. Snygga allihopa, jag rekommenderar dig gå till löplabbet om ni har det, där får man super bra hjälp och rätt sko för sin fot :)

  Japp pilen står på vår tomt :) Björk är fint men det kan bli så höga och riktigt så högt träd vill vi nog inte ha. Fast hängbjörkar kanske inte blir så höga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är enklast för mig att hitta min skostorlek på nätet.

   Radera
 3. Nya skor är aldrig fel - men jag själv brukar alltid vänta för länge med att köpa några! :P

  SvaraRadera
 4. jag är en Asics-tjej... passar mina fötter bra. Såvida den är neutral.. kan inte ha för ett pronerande steg. jag springer två säsonger i mina. Sen pensionerar jag dom ( i samband med att jag köper nya löpardojor) och har dom som walkingsko i ett par till. Lever dom därefter blir dom slit och slängsko. Snyggast ovan är 1 och 4

  SvaraRadera
 5. Oj snygga allihopa, men 3:orna var allt läckra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de läckra, men jag är rädd att man tröttnar fort på dom.

   Radera
 6. Åh vad många snygga par! Tycker nummer 3 var riktigt balla :)

  SvaraRadera
 7. Alla skor är snygga på sitt vis..
  Men jag skulle nog Ha valt de första (svarta) skorna.

  Ha nu en fortsatt jättefin vecka och kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar också på att välja just de svarta.

   Radera
 8. Hörde en gång att joggingskor är den bästa skon för all träning. Gillade nr 3 intensivt v

  SvaraRadera
 9. Jag har två st Nike Air Max, men det är inget jag skulle använda för motion, så om du har tänkt använda skorna till långa hundpromenader så skulle jag inte välja nr 4. Annars är de väldigt sköna att ha som "vardagsskor".
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för ditt värdefulla tips!

   Radera