fredag 3 juni 2016

Utmana Junitjej!


Vill du anta utmaningen?
Jag har tänkt att utmana mig själv. Min utmaning är att under två veckors tid, promenera 1 mil per dag. Jag måste komma igång ordentligt igen med träningen och det enda sättet är att utmana mig själv. Ännu bättre hade ju varit om fler bloggare hade velat vara med. Jag tänker starta lördagen den 11 juni. Utmaningen pågår till och med den 25 juni. Vill man gå mindre en dag och mer nästa dag, så är det ok. Men det ska bli totalt 14 mil. Om du vill anta utmaningen, svara i kommentarsfältet. Jag kommer i ett inlägg längre fram länka till alla som är med. Sprid gärna utmaningen på era bloggar. Ju fler som vill vara med desto bättre!

8 kommentarer:

 1. Svar: Visst låter det osannolikt, men det kan ju hända. Jag har dock svårt att förstå hur man inte kan känna nånting, men alla är väl olika :D

  SvaraRadera
 2. Sådana här utmaningar gillar jag, så jag antar utmaningen.
  Ha en härlig lördag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du antar utmaningen! Sprid gärna utmaningen.

   Radera
 3. Hoppas du får med dig med många, jag avstår, kommer inte hinna gå så mycket och mitt knä klarar inte gå så långt :(

  Självklart får man nominera hur många man ville :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd, men jag förstår dig. Man kan inte gå med ett ont knä.

   Radera
 4. Detta är något jag borde göra!! :)

  SvaraRadera
 5. Fast Walking A Mile är ju inte så långt... typ 1,6 km va? ;-) Det fixar man ju lätt på vanlig vardagsmotion !!! Ten Kilometres borde det ju stå om det ska stämma då texten är på engelska.... För jag antar att det är just milen som är syftet?

  SvaraRadera