fredag 22 juli 2016

En plats i solen

Det har varit en lat dag idag också. Man orkar inte göra så mycket i värmen och dessutom vill man passa på att njuta så mycket som möjligt av sommaren!

En plats i solen
Jag tig mig till badplatsen även idag. Igår brände jag mig lite på ryggen, så jag försökte ligga så lite som möjligt på magen. Det fick bli ryggläge istället. Inte så långt från mig fanns ett träd och så småningom, när solen hade flyttat sig (eller när jorden hade flyttat sig, kanske man borde säga), blev det skugga. Det var inte så dumt att ligga i skuggan efter en stund. Det var rätt skönt. Då kunde jag vända mig om och ligga och läsa istället. Underbart!När jag kom hem, rastade jag hundarna. Jag tog dom till bäcken, för där älskar de att vara. Kanske det syns på klippet.

Hoppas du har haft en bra dag idag!

12 kommentarer:

 1. Woooo...Underbart videoklipp på dina sötingar ♥
  visst ser man att de trivs :)
  Här har det vart riktigt ljuvliga sommardagar!

  SvaraRadera
 2. Ja, igår var det verkligen varmt!! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det, men jag tycker det är varmare idag.

   Radera
 3. Så skönt med lata sommardagar! :)

  SvaraRadera
 4. Så härligt med sol och lata dagar.

  SvaraRadera
 5. älskar att "sola" i skuggan ;D

  SvaraRadera
 6. Vilket fint klipp med hundbad i ån!! Såå skönt för dom.ser verkligen nöjda ut.// Majsan

  SvaraRadera
 7. Skönt när äntligen värmen har kommit!
  Svar: JAAA eller hur, fullkomligt älskar den, så himla praktisk!! Den är med överallt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att värmen är här!

   Radera