måndag 25 juli 2016

Konsert igen!


Då tänkte jag att det är min tur att överraska. Min man överraskade mig i lördags med biljetter till den fantastiska konserten med Bruce Springsteen. Jag har nu också bokat två biljetter till en konsert.


Jag hoppas verkligen att min man vill haka på. Jag vet att Carola är väl kanske inte hans största idl, men det har varit min. Framförallt när jag var 9 - 12 år. Jag tycker fortfarande att hon sjunger fantastiskt. Jag gillade också hennes sommarprat på P1. Lyssnade du på det? På Nääs Slott är även Måns Zelmerlöv ett dragplåster, likaså Meg Parnevik. Men jag vill dit endast för att Carola är med!Tänk att man inte behöver använda Carolas efternamn! Alla vet ändå vem man menar. Säger jag exempelvis bara Lena eller Pernilla, så är det inte säkert att man tänker på Philipsson och Wahlgren. 


Jag ser verkligen framemot att få se Carola!

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får roligt! Även om man inte är störtförtjust i Carola så kan man inte säga emot att hon sjunger otroligt bra! Det är ju en upplevelse att se.

  SvaraRadera
 2. Men åh vilken rolig överraskning! :-D Kram

  SvaraRadera
 3. Mysigt ! Upplevelser är verkligen de BÄSTA överraskningarna/presenterna!! :)

  SvaraRadera
 4. Carola har Sveriges bästa kvinnliga röst enligt mig. Tycker hon är super. Se om hon och Måns ska göra något ner över.

  Vicki

  SvaraRadera