söndag 24 juli 2016

Min lördag del 1


På med flytväst
Lördagen började med att vi åkte till Nääs. Där finns det flera bra ställen, där man kan bada med sina hundar. Man kan ju glömma stora badplatser, när man är hundägare. Balder fick inviga sin flytväst. Förra sommaren var han fortfarande en valp, så mycket simning blev det aldrig. 

Så svalkande!

Balder simmade kanonfint! Han simmade dessutom ganska så snabbt. Jag fick panik vid ett tillfälle. Jag simmade ut en bit, dit jag inte bottnade. Balder simmade ut till mig så fint. Han kan närmare mig. Tills sist kände jag hans klor mot min nakna hud. Inte alls så mysigt. Jag försökte simma ifrån honom, men då blev han lite rädd. Han ville att jag skulle hålla om honom, men eftersom jag inte kunde stå på botten, kunde jag inte det. Balder kom över mig och där fick jag lite panik! Jag fick vatten över huvudet, men tills slut fick vi honom till att börja simma in mot land. 

Vilken lycklig hund!
När vi kom upp mot land blev Balder så lycklig och han rullade runt flera varv på gräset. Det såg så otroligt härligt ut! 

Gott fika!
Efter badet smakade det riktigt gott med en fika på Nääs Konsthantverkscafé. En sådan härlig dag det blev i solen! Dagen fortsatte med trevligheter, men mer om det i nästa inlägg.

6 kommentarer:

 1. Vi har några ställen som vi kan åka till med Bonzo. Han älskar verklgen att bada men eftersom han varken tycker om nya människor eller hundar så kan de vara lite knepigt. Önskar att hundbad också kunde prioriteras :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åker inte till utmärkerade hundbad, för där är så många hundar oftast. Utan vi åker till mindre ställen, där det funkar för hundarna att gå i. Men jag håller med dig om att hundbad borde prioriteras. När det är varmt, är det hunden som behöver doppet mer än oss.

   Radera
 2. Svar
  1. Så mysigt med sånna fina vovvsingar!!:) Villha en hund ännu mer när jag ser dina bilder!!

   Radera