onsdag 13 juli 2016

Möt Hanna Sahlqvist

Hanna Sahlqvist
Berätta lite om dig själv.
Hanna Sahlqvist heter jag men på sociala medier är det mer ”hannavic” som folk känner igen. Jag är en väldigt positiv, glad och sprallig tjej som älskar att prata. Prata om allt möjligt med vem som helst egentligen, även gärna nytt folk då jag älskar att träffa nya härliga människor. Jobbar på helgerna på ett café/restaurang och jobbar med bloggen annars, fotar, skriver, träffar människor och springer. Det är väl basiclly vad jag gör. 

Kan du beskriva din blogg med tre ord?
Positivitet, personligt & mode, tror jag.

Mer känd som Hannavic

Varför började du blogga?
Jag har bloggat rätt många år faktiskt, sedan 2012 tror jag. Dock var de första åren olika bloggar om mina kaniner, haha. Sedan ville jag göra något större och för nästan precis ett år sedan öppnade jag min nuvarande blogg på en egen server efter många trogna år på blogg.se. Haft alla namn från hannizons, everydayz, hannizon och nu hannavic på bloggarna som kometer kaninbloggarna.


Vilken är din starkaste sida?
Jag tror lätt det är att vara glad & positiv. Man kommer ju så himla långt på det. Då hittar man typ alltid lösningar på problem, lättare hittar nya vänner och bara allmänt lever livet lite lättare! 

Vad gör du helst en ledig dag?
En ledig dag tillbringas helst med ett gäng kompisar & min kille ute på äventyr. Älskar sådana dagar där man gör så mycket att det i slutet av dagen känns som att det gått 2 dagar. Galet härligt!


Umgås helst med kompisar

När mår du som bäst?
Som bäst mår jag när jag får hålla på med det som jag älskar mest och en balans mellan allt som händer i livet. Alltså när jag kan balansera jobb, pojkvän, familj, vänner, träning samtidigt och allt går lika bra. DÅ är livet riktigt najs

Vilken är din favoritdryck?
Haha åhhh så himla svårt!! Skulle nog ändå säga typ Celsius (den gröna, har glömt vad smaken heter) (blogginnehavaren tillägger att smaken är päron) eller vanligt vatten. Det är så otroligt gott med bara vatten ibland!!

Har du några speciella drömmar/mål just nu?
Ja, det har jag absolut. Drömmar och mål är väl det som driver mig och just nu är väl det största målet att växa mina sociala medier för att sedan kunna jobba med det mycket mer än jag gör idag. Väldigt jobbrelaterat mål, men mitt jobb är ju samtidigt ett fritidsintresse. En annan grej är helt klart att kunna åka jorden runt när jag tar studenten 2019. Det vore så fantastiskt roligt att uppleva hela världen med ett gäng härliga människor och samtidigt ha med bloggisen och blogga om allt. HUR awesome vore inte det?


Kontakta mig isåfall HÄR!


6 kommentarer:

 1. ÅH, det verkar vara en härlig Hanna du har hittat :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att hennes blogg är så fin!

   Radera
 2. Henne har jag faktiskt aldrig besökt innan :)

  SvaraRadera
 3. Åh så roligt :D. Får ta och kontakta för lite gästbloggning :). Gör det lite senare idag bara :)

  SvaraRadera