torsdag 14 juli 2016

Två gruppass

Så gott! Idag och i tisdags blev det gruppass. Det blev bodypump i tisdags och idag blev det powerstep. Roligt båda två. En timmes träning var snabbt över. Jag hade samma instruktör båda gångerna och hon var jättebra! Tänk så mycket det gör att man har en bra instruktör.
Bodypump och powerstep
När det blir gruppass för min del nästa gång, vet jag inte. I helgen kan jag inte och sedan är min provvecka på SATS över. Jag får kanske pröva mitt gyms utbud, även om jag inte är riktigt förtjust i deras utbud. Vilken typ av träning tycker du bäst om?

6 kommentarer:

 1. just nu gillar jag att springa och cykla. Jag gillar pilates och body balance, spinning och så snowboardåkning. Jag gillade ett danspass som hette Afro, men mitt gym har tagot bort det :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket du gillar! Jag hade önskat att jag gillade att springa.

   Radera
 2. Jag har aldrig tränat för en instruktör, eller jo förresten en gång :)

  SvaraRadera
 3. Åh så kul :D. Det är verkligen roligt att träna, borde verkligen börja med det igen :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får inte slarva igen med min träning. Jag behöver den!

   Radera