söndag 21 augusti 2016

Havregryn i smoothies

Jag har snart tänkt att gå iväg och träna på gymmet. Först vill man ju alltid ladda batterierna med energi i magen. Det fick bli en god smoothie och en rostad macka.

Dagens smoothie
Jag testade något nytt i smoothien idag. Jag brukar alltid ha i yoghurt, vatten eller mjölk, frysta bär såsom jordgubbar, hallon eller blåbär, ett rått ägg och en banan. Av Matgeek fick jag tipset att ha i havregryn, för att göra den lite mer mättande. Så smart! Jag kommer definitivt att använda havregryn i min smoothie igen.

3 kommentarer:

  1. Vad smart, så gott med smoothie också! :)

    SvaraRadera
  2. Det måste jag testa, bra tips :)

    SvaraRadera
  3. Älskar havregryn i smoothie. Kombon med ägg och havregryn är bäst tycker jag när det gäller att hålla sig mätt länge. /Liza

    SvaraRadera