söndag 7 augusti 2016

Hösten smyger sig på

Jag tycker att den känns där. Men jag vill inte, såklart! Jag vill ha kvar sommaren ett bra tag till, men det känns i luften att hösten smyger sig på. Jag gillar hösten, när det inte regnar. Hösten kan vara riktigt vacker med alla dess färger och dess höga klara luft. Men sommaren är alldeles för kort, precis som Tomas Ledin sjunger.

Autumn Colors
Är hösten redan här?

Jag hoppas att augusti kan erbjuda bättre väder snart. Jag har inte badat en enda dag den här månaden. Jag minns att augusti 2015 var kanonfin. Då kunde man fortsätta njuta av sommaren efter att man hade slutat jobbet. Man kan ju bara önska att det hade kunnat bli så även detta år. 

8 kommentarer:

 1. Vi har bara haft en regndag i augusti :) Men så har vi haft en hel del åska... det är värre... hoppas vi kan skicka lite solsken åt er :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte har regnat så mycket hos er, men jag är glad åt att slipper åskan.

   Radera
 2. Jag håller med dig, hösten är på väg. Vindarna är kyliga och det blåser något mer än tidigare. =( Hösten kan absolut vara fin om det, som du säger, inte regnar hela tiden! Jag hoppas också på bättre väder i augusti. Även om man jobbar så blir det lättare att hantera hösten om vädret är bättre. Regnar det hela tiden så blir det så drygt, många månader att passera innan någon vinter och snö. =(

  SvaraRadera
 3. So far har augusti varit toppen. Men nu ser det ut som att gradantalet sjunker lite i veckan. Hoppas det återhämtar sig igen

  SvaraRadera
 4. Här har vi sommar fast inte den där tropiska värmen som var hihi
  Fast Jag Älskar Hösten ♡ ....

  Pst...Riktigt fin Höstbild du gjort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Höstcollaget har inte jag skapat. Det finns på polyvore.com.

   Radera