lördag 27 augusti 2016

Lördagen den 27 augusti

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Att rasta hundarna blir verkligen en njutning i sådant här väder. Efter två hundpromenad och frukost, åkte jag idag till Allum. Mitt uppdrag var att införskaffa nya badlakan.
Hotel Selection
Jag gick in på Hemtex och jag föll för serien Hotel Selection. Vilka härliga badlakan! Så mjuka och sköna. Jag valde färgen ljung.

Nyckelband från Don & Donna
Det blev också ett "onödigt" men roligt inköp också. Hos Accent köpte jag detta nyckelband från Don & Donna.

Fikapaus
Innan jag skulle in på Ica Maxi, blev det lite fika. Jag ångrade lite att jag valde baguetten. Jag åt säkert bara halva. Den var egentligen god, men så jobbig att äta. Mycket av innehållet åkte av.  Besticken hjälpte inte mycket, för kniven var så slö. 

Resten av lördagen har i stort sett spenderats i tvättstugan. sent ikväll kommer vi krypa ner i en renbäddad säng. Underbart!

6 kommentarer:

 1. Oh nya badlakan skulle jag med vilja ha

  SvaraRadera
 2. Sånt här väder blir man gärna bortskämd med! :)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig färg på badlakanet :-)

  SvaraRadera
 4. Jag är oxå på jakt efter nya badlakan !
  Har kärat ner mig i ljusrosa varianter från lexington och odd molly,
  så vi får väl se om det blir ett "lyxigt köp" i slutet av månaden ( om det finns några pengar kvar innan nästa löning ! )
  Kram

  SvaraRadera
 5. alltså det nyckebandet... jag vill också ha.

  SvaraRadera