lördag 13 augusti 2016

Motivationstips

Det är lördag och min man jobbar. Då tänkte jag passa på att träna på gymmet. Jag läste riktigt bra motivationstips hos A C T I V E V I C, som jag vill dela med mig av (vilket jag också får!). Du hittar tipsen i sin helhet HÄR! Det kursivstilta är min egna ord. 
 • Träna med grymma träningspolare. Det gör väldigt mycket! Man kan peppa varandra och då är det lättare att träningen blir av. När jag bodde i Kalmar tränade jag ofta med en klasskamrat. Vi tecknade medlemskap på samma gym och vi bodde åt samma håll. Numera har jag ingen som tränar på samma gym. Jag vill helst inte byta heller, eftersom om jag tror att inte min träning skulle bli av, om jag har längre resväg till gymmet.
 • Ha passet planerat dagen innan.
  Detta borde jag göra. På sin höjd planerar jag in att jag SKA träna, men inte VAD på gymmet. Jag gör det jag känner för just då. Jag har inte planerat dagens pass exempelvis. Troligen blir det iallafall motionscykel till att börja med.
 • Veta varför man tränar. Vad tränar du för? Det vet jag! Jag tränar för att jag ska må bra. Jag tränar för att förbättra min kondition och för att jag ska bli starkare. Men alltför ofta håller jag mig inom min komfortzon. Jag måste våga att ta mig utanför den, för annars blir jag ju faktiskt aldrig bli bättre. 
 • Gör det du älskar, älska det du gör. Det är viktigt! Det är så svårt att träna om man inte gillar det man gör. Välj det som passar dig bäst! Det kan vara powerwalks, gruppträning, cykling, simning, springa eller gymmet.

Skönt med vila efter träning!3 kommentarer:

 1. Sant. Fast jag vill INTE ha en träningskompis. Tränar gör jag själv.. haha... springer alltså. Och jag vill inte ha sällskap annat än något bra i öronen. Planerat vad jag ska göra har jag ju... fast inte alltid hur långt. Det kan ändras efter vägen om det går lätt eller tungt. Men jag vet i stort sett alltid NÄR jag ska.. jag joggar nämligen efter hur jag arbetar. Varför jag gör det är ju solklart. Jag måste för att må bra.. jag rensar hjärnan.. det är typ som meditation för mig.

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja, det var verkligen supergott och så busenkelt att laga. :-)

  SvaraRadera
 3. Något roligt lopp rekommenderar jag som motivationshöjare, ni har ju mycket roligt där nedåt Göteborg. 👍🏻🙌🏻

  SvaraRadera