torsdag 29 september 2016

Born to run

Snacka om att jag blev förvånad tidigare idag, när min mans steg riktade in sig på bokhandeln i byn. Det är oftast jag som föreslår att vi ska dit in. Jag hamnar lätt i down-perioder vad det gäller bokläsning, men jag har ändå bokintresset kvar.

Born to run
Snart förstod jag varför min man ville in i bokaffären. Han ville kika på Bruce Springsteens bok Born to run. Jag hoppas att han läser ut HELA boken och kanske jag också kommer att läsa den. Bruce är inte bara en duktig artist, utan är också en ödmjuk och klok människa.


Vi köpte det sista exemplaret just i denna bokaffär. Har du själv köpt boken?

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att din man köpte en bok och vilken tur att ni fick den sista :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Hehe charmigt att han ville gå dit =D

  SvaraRadera
 3. Så mysigt att gå i bokhandeln! Här blir det oftast bara barnböcker numera :)

  SvaraRadera
 4. Den skulle jag också gärna läsa. Du måste berätta om den var bra när du läst den. Ha en fin helg. Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Det är kul att läsa och jag gör det i perioder. Trevlig helg och kram på dig.

  SvaraRadera
 6. Nä, jag har inte köpt boken men såg honom som artist i Köpenhamn i somras. Vilken fart det är i honom och han är inte så ung längre men kondis har han :-)

  Trevlig helg Vicki

  SvaraRadera