torsdag 8 september 2016

Dags för frisören snart!

Vad tycker ni?
På måndag är det dags igen.  Då är det två månader sedan jag klippte mig senast. Då hade jag en idé om hur jag ville ha det. Men jag har redan tröttnat på en frisyren, eftersom den tar tid att fixa på morgonen och för att man behöver underhålla den ofta.  Jag funderar på att återgå till den frisyr jag har haft tidigare. Kort på den ena sidan och långt på den andra. Samtidigt hade det ju varit kul att pröva någonting nytt. Men hur, det är frågan?! Det är samtidigt tryggast med det invanda. På grund av avstånd med mera, kommer jag att nu pröva ny frisör. Spännande! Jag hoppas innerligt att jag kommer att bli nöjd med den nya. Håll tummarna!

14 kommentarer:

 1. Å va spännande. Har haft min page i många år och funderar på att byta, men vågar jag? ;)

  SvaraRadera
 2. Spännande ! Jag är säker på att det kommer bli super snyggt !
  Och jag förväntar mig att vi får se lite bilder sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag blir nöjd, så kanske det blir någon bild.

   Radera
 3. Vilka fina frisyrer och hoppas att du hittar den frisyren som du kommer att trivas i! Kram

  SvaraRadera
 4. Kul... blir kanske inte bara frissan som är ny... kanske även frisyren.

  SvaraRadera
 5. Åh,jag gillar den hon i Gult.
  Fast själv skulle jag aldrig klippa av mitt långa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man långt och fint år, så är det svårt att göra sig av med det.

   Radera
 6. Så snyggt! Svårt attveta hur man vill ha det.

  SvaraRadera
 7. jag ska åka och ta bort det röda och allt sönderfärgat, läääängtar ;) det blir nästa månad.

  SvaraRadera