fredag 21 oktober 2016

Blomster

Jag minns inte när jag köpte en blomsterbukett senast, men idag blev det av. 
Spontant gick jag in i blomsteraffären. Där fanns färdiga höstbuketter och jag tyckte de var väldigt fina. De doftade väldigt gott dessutom! Klart att man inte kunde motstå. Kanske man borde börja med att köpa en bukett varje fredag.

13 kommentarer:

 1. Vacker bukett ❤️ ...
  Här har jag alltid snittblommor nu rödaste rosor från min Micke - Ljuvligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint med en bukett innehållande röda rosor.

   Radera
 2. Åh så underbart :D. Älskar snittblommor :)

  SvaraRadera
 3. Min presentation! Hej! Jag heter Mia Kommer från början från ? Jag är sjuk pensionär på dagtid. Två dagar i veckan så har jag en sysselsättning som jag bruka går till och det är genom kommunens psykatrin! Är det något ni undra så hör av er då! http://nouw.com/annorlundalivdiganos/profile
  Älskar att skriva och jobbar på att få ut information om Aspergers Syndrom, Autism, psykisk ohälsa till allmänheten! Om det blir verklighet vet jag dock inte! Håll tummarna att det lyckas!
  Här blandas vardag, diagnos, bilder (både systemkamera och mobil) med tankar och funderingar om mina diganoser m.m.
  Mer får du veta efterhand om ni fråga mig!
  Kontakta mig gärna om ni vill! Jag har en E-mail adress: ?
  Vågar du följa med på resan i min blogg? Nu drar vi i gång vetja! //Mia.

  SvaraRadera
 4. snittblommor förhöjer verkligen. Jag köper lite då och då.. det jobbiga är dock att jag som regel måste flytta buketten.. för köper jag till helgen så måste jag ju ta med den hem, från Lilla Gula huset sen. Och köper jag till hem så har den som regel inte blommat ut innan helgen och får följa med till Gula Huset. men värst är rosorna vi har nu. Dom har gjort fyra svängar till Gula huset ... men nu trooor jag att dom inte kommer ska med hem nån till gång.

  SvaraRadera
 5. Man borde ju absolut oftare ha snittblommor hemma!

  SvaraRadera