fredag 28 oktober 2016

Dela eller ha en egen?

Hej! Jag kollade in Katrin Zytomierskas instagram alldeles nyss. Då fick jag syn på detta inlägg och reagerade först hur många kommentarer hon fick på sitt inlägg. Därefter läste jag frågan. Jag måste erkänna att jag blev lite överraskad över frågan, eftersom jag tänkte att alla gör väl likadant som oss.


Mitt svar på frågan: Jag är uppvuxen med att man har varsin handduk och varsin duschhandduk. Jag tycker att det är mest fräscht så och vi gör likadant idag. Men jag är inte extrem. Skulle jag råka torka mig med min mans handduk, så gör det ingenting alls. Jag har till och med råkat använda samma tandborste som honom.

Hur gör ni?

15 kommentarer:

 1. Har egen handduk :-p. Annars får man väl en blöt handduk efter duschen? Alltså jag har ingen sån där värmestång? Heter det sånt? Handduksvärmare heter det kanske? Så här måste handdukarna torka över dygnet. Skulle kännas helmärkligt att dela med familjen :-p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst skull det kännas konstigt att dela med hela familjen även om man har en handukstorkare?

   Radera
 2. Vi har en handduk för händer och sedan varsin dusch-handduk, just för att det är jobbigt om man ska duscha efter varandra och den är blöt. Annars bryr vi oss inte så mycket - reser vi iväg spar vi ibland på packning och tar bara en.

  Svar: Tack!! Eller menar du Johannas? Den är också härlig! :D

  SvaraRadera
 3. Håller med dig, jag är också uppväxt med egen handduk och så, tycker det är fräschast. Men som du säger så är jag inte heller extrem om sambon skulle råka ta min handduk en gång. :)

  SvaraRadera
 4. Egen handduk! :D Men jag bor ju själv också haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det inte konstigt att du har en egen.

   Radera
 5. Hela familjen har en egen handduk :-)

  SvaraRadera
 6. Jag och Erik har varsin handduk och varsin duschhandduk. Torkar ansiktet med duschhandduken också, vilket när jag tänker efter kanske inte är så fräscht..? Kanske borde utöka till en handduk, en ansiktshandduk och en duschhandduk...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer aldrig att ha en ansiktshandduk.

   Radera
 7. Precis som er, vi alla har en egen handduk i vår familj med känns fräschast så.
  Svar: Eller hur jag blir aldrig missnöjd med Testagram boxarna faktiskt. Härligt när allt kommer till användning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får du Testagram en gång i månaden?

   Radera
 8. Jag har en egen, och vovvarna har en :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att du inte delar med hundarna!

   Radera
 9. Jag och min sambo har varsin duschhandduk. Jag är noggrann med att använda min egen men min sambo bryr sig inte lika mycket så han snor min titt som tätt!

  SvaraRadera
 10. Jag och min sambo har varsin, dock händer det ibland att man lånar varandras om den ena är exempel i tvätten eller blöt hahah x)

  SvaraRadera