söndag 9 oktober 2016

Höstmarknad 2016

Idag åkte jag till Nääs fabriker. Där var det nämligen höstmarknad. Denna höstmarknad lockade till sig rätt så mycket folk. Många hade parkerat olagligt, för parkeringsplatserna räckte inte. Jag kunde parkera lagligt, för jag tyckte det var helt ok att promenera lite längre.

Nääs fabriker
Churros med varm nutella
Det såldes spanska churros. Det har jag aldrig tidigare smakat på, så idag var jag bara tvungen att smaka. Det var lång kö till matvagnen, men det hindrade mig inte alls. Jag köpte mig omgång med varm nutella på. Så gott det var! Men jag slängde nog hälften. Det liksom räckte med det jag hade fått i mig.

Höstmarknad
Så söta!
På marknaden fanns de sötaste alpackorna. De var ju hur charmiga som helst och de ville gärna bli fotograferade.

Här såldes tacos!
Det såldes tacos och jag ställde mig i kö. Efter en stund informerades voi om det skulle bli en paus på 10 - 20 min. Antagligen behövde de steka köttfärs. Jag gick ur kön och struntade att gå tillbaka.

Adjö Nääs för denna gång!
Med mig från höstmarknaden hade jag en påse med korv för endast 100:-. Mat ska man ju ändå ha, så varför inte falukorv, wienerkorv och prinskorvar?! Det såldes annat gott också, men jag tyckte det räckte med korvpåsen.

Och nu var denna helg slut också. 

6 kommentarer:

 1. Svar: Tack så mycket! :-D Skönt med höstpromenader i skogen.

  Kul med höstmarknad, mysiga bilder!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Och alpackorna alltså <3

  SvaraRadera
 3. Så mysigt!! :)

  sv: Det var det också kan jag lova :*

  SvaraRadera
 4. Va roligt med höstmarknad :)

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder! Churrosarna såg extremt läckra ut. :)

  SvaraRadera