tisdag 11 oktober 2016

Liebster Award

Jag har fått en Liebster Award från Marica, tackar!


Reglerna är:

1. Nämn vem personen är som nominerat dig och tacka.
2. Svara på de elva frågorna som ställts till dig.
3. Nominera elva stycken nya bloggare.
4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.
5. Se till att uppmärksamma de elva bloggarna om att de blivit nominerade till Liebster Award.
1. Vad skulle du göra om du vann 50.000:-?
Då skulle sälja den bilen jag har och köpa en "ny" begagnad bil.

2. Skänker du pengar till något?
Nej, det gör jag inte just nu. Men jag har tidigare skänkt pengar till Röda Korset och Bris.

3. Vilken möbel är den viktigaste i ditt hem?
Det måste absolut vara sängen. Utan den kan man ju inte ligga och sova bekvämt. Dessutom kan man ju sitta i den.

4. Vilket är ditt favoritresemål och varför just det?
När vi har rest till värmen, har det blivit flest gånger till Turkiet. Anledningen är Side och för att det har varit billigt att resa dit. Inom Sverige har vi åkt till Tylösand och till Smögen oftast. Anledningen är att det är vackra platser som ligger vid havet. Dessutom finns det spa-hotell här. 

5. Hade du någon speciell leksak när du var yngre?
Jag minns att jag gärna lekte med mina monchichis. Jag hade flera stycken och det blev en liten samling. Tyvärr har jag inte dessa kvar. Det hade ju varit kul om man hade några leksaker kvar från sin barndom.

6. Bor du kvar i samma stad du är uppvuxen i? Om inte, hur många ggr har du flyttat?
Nä, jag bor inte kvar. Jag har flyttat 3 gånger i mitt liv.

7. Vad tror du att du gör om 5 år?
Jag jobbar fortfarande som lärare. jag tror jag bor kvar på samma ort tillsammans med min man. Kanske har vi bytt bostad. Yambo är inte längre kvar i livet, men det är förhoppningsvis Balder ändå.

8. Vad gör du allra helst en ledig dag?
Det beror lite på vilken årstid det är, men jag utgår från att det är höst som nu. Jag tar gärna en sovmorgon. Jag och min man tar en skogspromenad med våra hundar. Chillar gärna på ett café med min man . Är det vackert väder, vistas jag gärna ute vid havet.

9. Vad är det första du lägger märke till hos en människa du dejtar?
Ögonen!

10. Vad skulle du ta med dig till en öde ö om du bara fick välja tre saker och skulle stanna där en månad?
En kniv, tändare och en kamera.

11. Vad driver dig till att blogga?
Det som driver mig mest till att blogga att det blir en dagbok med bilder och filmer för min egen del. Det är jättekul att gå tillbaka i tiden här på bloggen. Sedan måste det också vara responsen jag får utav alla läsare i form av kommentarer. Det är otroligt roligt att få! Självklart hamnar man i svackor då och då.

Jag vill utmana följande bloggar och hoppas ni orkar anta utmaningen, men det är inget krav! Netti, Åsa, CandygirlJohanna, Sweetwords, Ljuva Julia, Frudin, Sanna, Camilla, klara amandasYasmine Gill och Webersköld

Dessa frågor ska ni svara på:
Har du några särskilda planer för hösten? 
Favoritdryck?
Vad gör du allra helst en ledig dag?
Vilken högtid gillar du mest och varför?
Vad är det roligaste du vet?
Vad är det bästa som har hänt det senaste dygnet?
Vad tänker du ofta på?
Vilken är din största dröm?
Vad vill du helst jobba med/som?
Har du något favoritcitat?
Vad är det mest obehagliga du har varit med om?

13 kommentarer:

 1. Alltid lika roligt att få lära känna bloggerskan lite mer.... Sv. Halsduken är från circle of trust och jag köpte den hos Cloudno9style förra året, tyvärr så är den slut där. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Tack för utmaningen, gör den vid tillfälle

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för nomineringen men jag har nyligen deltagit i en nominering. Men vi får se om jag ändrar mig :-D Kramis

  SvaraRadera
 4. svar: tack så jättemycket :) min bror dog av cancer. har ett antal inlägg om det på min blogg under kategorin "cancer". kram

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina nomineringen, med gjort den två ggr redan ;)

  Kul att läsa dina svar

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du antog utmaningen, skoj att läsa dina svar också!

  Svar: Nej, faktiskt inte. Vi trodde det skulle bli dyrare men ett par tusenlappar gick det på.

  SvaraRadera
 7. Ja kommer fälla en och annan tår på konserten. Men tur musiken finns kvar! :)

  SvaraRadera