onsdag 23 november 2016

Inte-lista

Jag hittade denna lista hos Ytterst trivsamt.

Jag plockar inte allt ur min väska direkt när jag kommer hem efter en weekend/semester. Det kan ta några dagar innan jag har plockat ur allt. Begriper inte varför det är så. 
Jag använder inte smink varje dag. Jag tycker det är så fint med mascara på fransarna, men jag hinner inte alltid spackla mig på morgnarna. 
 
Aldrig mer sushi!
Jag äter inte sushi. Jag har ätit det en gång och tyckte det smakade riktigt illa, men jag har hört att det krävs tre försök innan man gillar sushi.
Jag kan inte blinka med höger öga. Med andra ord är jag världens sämsta flirtare.
Jag klarar inte av att se videoklipp, som innehåller djuplågeri. Jag scrollar förbi dessa, när de sprids på facebook. Tyvärr (men också bra) sprids de som en löpeld, så det blir ett evigt scrollande. 
Jag lyssnar inte på musik så ofta längre. Det blir oftare poddar jag lyssnar på. Jag tror jag uppskattar pratet mer. Annars gillar jag mer avslappningsmusik. 
Jag orkar inte vara uppe länge på kvällarna. Det spelar ingen roll om det är vardag eller helg. Jag kryper gärna ner vid halv tio-snåret.


Dålig på att skicka hälsningar

Jag skickar inte några semesterhälsningar längre. Förr skrev jag alltid vykort hem till familjen, när man kom till nya platser. Jag antar att det är sms:andets fel. 
Jag vet inte vilken fjärrkontroll jag ska använda, när jag ska slå på TV:n. Vi har ju tre att välja emellan. 

Nu är det din tur.

6 kommentarer:

 1. Många semesterhälsningar sköts ju också via FB idag :P

  SvaraRadera
 2. En del stämmer in på mej, men inte alla.
  Jag har alltid varit en kvällsmänniska och trodde att det så skulle bli för alltid,men icke sa Nicke, tidigt i säng och tidigt uppe. Något är fel, hi,hi!!!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att komma i sängd tidigt. Man får ju mer ut av dagen efter.

   Radera
 3. Åh, men sushi som är så himla gott!!

  sv: Tack snälla du! :*

  SvaraRadera