tisdag 29 november 2016

Min julkalender

Tävla på min blogg!
Jag vill påminna om att nu på torsdag den 1 december kan ni öppna den första luckan här på min blogg. Det blir luckor att öppna fram till julafton. Dock blir det en lucka per dag, men det blir ändå 12 luckor sammanlagt. Besök min blogg varje dag, så riskerar du inte att missa någon tävlingschans. Luckorna kommer att publiceras kl 00.01.  Du kommer att ha chansen att vinna fantastiska priser. Själv skulle jag vilja ha hem alla vinster, men jag får inte delta såklart i tävlingarna. 

26 kommentarer:

 1. Men oh ska jag följa din kalender med, så gärna

  SvaraRadera
 2. Så roligt med julkalender :D Kram <3

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande med en julkalender :D

  SvaraRadera
 4. ​Hejsan. Jag vill bara tipsa om min adventskalender där jag har en tävligen varje advent fram till jul. Du hittar du första luckan här: http://alicelindstrom.se/2016/november/lucka-1-2.html#comment. Jag ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer och​ hoppas du haft en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Alltid såååå suurt att inte kunna delta i sina egna tävlingar ;)

  SvaraRadera
 6. Men tack :) Ja visst vart de, jag trodde det skulle se wierd ut bara för att de var så enkla men vart ju asmysigt i sovrummet :D

  SvaraRadera
 7. Spännande!
  Tänker faktiskt ofta på dig utan att du vet om det. Jag vann en fantastisk gosig scarf hos dig i fjol så varje gång jag använder den tänker jag på vilken tur jag hade!

  SvaraRadera
 8. Vad kul med julkalender, min drar också igång imorgon! :)

  SvaraRadera
 9. Spännande! Ska bli kul att få följa din kalender! Kram

  SvaraRadera
 10. Spännande, då jag ska jag vara med =)

  SvaraRadera
 11. så roligt med julkalender:)

  SvaraRadera
 12. Alla vill ju vinna, men det är klart att det vore ju roligast om just jag vann.

  SvaraRadera