söndag 6 november 2016

Nu börjar det!

Är det kaos där du bor?

Vi har fått lite snö under natten. Det känns inte som att den kommer att ligga kvar särskilt länge och vi är än så länge förskonade från snökaos. Men jag är ganska så säker på att vi säkert kommer att få uppleva snökaos i Göteborgsområdet denna vinter också. 


Passande videoklipp idag.

Är det snökaos där du bor?

9 kommentarer:

 1. Fattar inte hur det kan bli snökaos år efter år, det är liksom inget nytt. Det klippet är så jäkla bra.

  Här har vi ingen snö alls (ännu)

  SvaraRadera
 2. Haha, det klippet är så skönt! :P

  Jag är glad att jag hann byta mina däck i fredags så att jag kan känna mig någorlunda trygg på vägarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bytte till vinterdäck i tisdags och det är jag glad för nu.

   Radera
 3. Nej.. vi har knappt vitt... pyttelite snö. mer typ frost.. men nog får vi vår meter innan det är april. GARANTERAT.

  SvaraRadera
 4. här är det en del snö men vi är vana vid det ;)

  SvaraRadera
 5. Jag bor ju bara strax norr om dig. Egentligen är det väl bara i Sthlm och Göteborg och sen söderut som det blir kaos så fort det kommer lite snö. Samma förvåning varje år. Det är knappt man tror att det är sant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, norr om Stockholm blir det aldrig snökaos.

   Radera
 6. tänk att det är samma visa varje år

  SvaraRadera