fredag 4 november 2016

Nu var det klippt!

Då var det dags igen att besöka frisören. Nya slingor och klippning stod på schemat. Att bli klippt idag kändes otroligt skönt. Nu tror jag även att mössan kommer sitta snyggt på. Om 7 veckor är det dags att klippass igen. Då blir man lite finare till jul dessutom.

Skvallertidningar och kaffe hör frisörbesöket till.
Go´fika
Efter klippningen träffade jag en väninna över en fika. En räksmörgås smakade inte helt fel. Det var dessutom inte mycket majonnäs på. Det gjorde mig glad, för jag är inte stormförtjust i just majonnäs.

Annars har dagen bestått av hundpromenader samt disk & städ hemma. Kvällen kommer att erbjuda god mat och  teve. Fredagsmys, helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Åh så härligt :D. Älskar känslan av att vara hos frisören :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att fixa till håret lite :D

  SvaraRadera
 3. Vilken lyxig kombo !!
  Både klippning och fika med en vän på stan är något jag unnar mig på tok för sällan ! Jag måste verkligen bli bättre på att "ta" mig barnfri egentid !!

  SvaraRadera
 4. Alltid härligt med frisör besök! Och så gott fikat såg ut, mums!

  SvaraRadera