lördag 19 november 2016

Sämre syn

Idag har både jag och min man varit på synundersökning. Det var 3 år sedan senast och nu kände jag att det var dags, även om jag inte tycker att jag ser sämre. Det visade sig att min syn på nära håll, hade blivit lite sämre. Det var ingen stor skillnad, men det var ändå en förändring. Jag bestämde mig för att skaffa nya glasögon.

Dags att välja
Att välja vilka bågar man ska ha, är heller inte så enkelt. Jag fick med mig 4 bågar att testa. Ole, dole doff.... 

Ursäkta för bad hairday.
Så svårt med val ibland. Vilken ska  man ta? Nr 1 går i lila/rosa, vilket inte syns så tydligt på bilden. Nr 2 är en guldfärgad metallbåge. De två sista är svarta. Nr 4 är mer tänkt som solgalsögon, så det blir ett mörkare glas i dessa om jag väljer dom.

Vad tycker ni?

15 kommentarer:

 1. Ingen båge av dessa fyra tycker jag. De är för klumpiga, för stora, för ditt ansikte. Du har väldigt fina och mjuka linjer med ljusa färger. Något mycket elegant med avsmalnande former mot tinningarna och inte så stora glas eller något runt och "gulligt" i formen men inte så stort.

  SvaraRadera
 2. Du passar i alla men det var något extra med nr 1! Kramis

  SvaraRadera
 3. SV: Vad roligt att höra! Har aldrig haft dessa tidigare så det bådar extra gott att doften är bra ;) Nä tycker att dom har riktigt bra utbud! Finns verkligen något för alla.

  Även om det inte är kul att få sämre syn så är det faktiskt ganska roligt med lite förnying av bågar! Tyckte du passade riktigt bra i både nr.1 och nr.2. Speciellt när du skrev att det var lite mer färg i nr.1. :)

  SvaraRadera
 4. Det här med nya bågar är svårt, själv provade jag nog vartenda par i hela Stockholm senast jag köpte nya ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att tvåan är bäst, ettan är också bra. Du passar i båda dessa!
  Kram J

  SvaraRadera
 6. Jag håller på nr 1.
  Visst är det svårt att välja. Vad du än väljer hoppas jag du blir nöjd.
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker nr. 2 passar din ansiktsform riktigt bra, nr. 1 sitter också fint så frågan är hur markerade bågar du vill ha!?:D Blir nog super vilket som!

  SvaraRadera
 8. 3 eller 4, 4 var väldigt coola tycker jag. Kram

  SvaraRadera
 9. ja ett va ju fina men du passar i alla som sagt
  det är skit svårt borde inte va så många o välja mellan fniss
  fin måndag

  SvaraRadera
 10. absolut nr 1 de var du superfin i. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Nummer 1, de var nättast och passar dig bäst tycker jag.

  SvaraRadera
 12. Nr 2, men allra viktigast att du trivs o de känns bra!

  SvaraRadera