tisdag 15 november 2016

Syns i mörkret

Så många gånger jag har beklagat mig över att människor är dåliga på att ta på sig reflexer när det är mörkt. Jag har oftast reagerat över det, när jag har suttit bakom ratten. Då märker jag ofta hur bra man ser de, som har reflexer och hur dåligt man ser de utan. Som gående tror man att man syns bra på trottoarerna, där det är upplyst. Lyktstolparna är till för att man själv ska se, när man går där. Inte för att bilisterna ska se en som person.
Nu syns vi!
Jag har själv varit dålig på att rusta mig med reflexer. Det går ju inte an att klaga på andra då. Nu har jag gjort någonting åt saken. Igår köpte jag en reflexväst på Ica. Nu syns jag väldigt bra, när jag är ute och går med Balder (så konstigt det känns att inte nämna Yambo!).

Här leker Balder i gräset.
Det räcker ju inte att bara jag syns i mörkret, utan nu har även Balder en "reflexväst" på, så nu syns han så tydligt. 

Använder du reflex?

5 kommentarer:

 1. perfekt man ska synas och skydda sig

  SvaraRadera
 2. Självklart användes en sådan viktig sak ........

  SvaraRadera
 3. Gick in och läste här idag, hade helt missat att Yambo gått bort tills nu.. Fina killen! Beklagar ❤ Borde också ladda upp med lite reflexer till mina små tjejer!

  sv: Tack så jättemycket! :*

  SvaraRadera
 4. Själv använder jag reflexband som jag sätter på armarna som jag använder dygnet runt då jag alltid har dom på jackan.

  SvaraRadera
 5. Jepp. Alltid. Har på jackor/kappor/väska. Och går vi på riktig promenad har jag en skitsnygg reflexväst.. silver och rosa. :-)

  SvaraRadera