torsdag 22 december 2016

Lucka 22

Vilken vinst!!!!
Nu har du chansen att vinna en TRAVELERS NOTEBOOK som är handgjord i skinn från FOX ROOM DESIGN. I en så kallad "sidekick" samlar du alla dina små anteckningsböcker på ett och samma ställe. I den ryms också skisser och kom ihåg-listor. Det medföljer två små anteckningsböcker, men också en slumpmässig penna. Du vinner en i storleken 132 x 200 mm. 

TÄVLINGSREGLER: Berätta vad du har tänkt att samla eller skriva i denna NOTEBOOK. Lycka till!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 23 DECEMBER KL. 23.59.

Grattis Isabelle, du vann!


34 kommentarer:

 1. Jag är en list-människa, säkerligen fått det från min mamma haha, så jag kommer använda denna notebook till att samla alla mina listor som jag jämt och ständigt skriver. Håller aldrig koll på vart jag lägger dem och får oftast skriva nya.

  Att ha alla smålappar samlade på ett och samma ställe är ju perfekt!

  Bloggisabelle@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Perfekt att samla viktiga papper i.
  Hoppas på tur då jag fyller år idag 22/12

  lot2@spray.se

  SvaraRadera
 3. Jag och min familj älskar att vara ute och resa, både i Sverige och utomlands, och vi träffar så mycket roliga människor och jag har tänkt flera gånger att det hade varit roligt att samla minnena från resorna inte bara via fotografier utan i en bok, en anteckning om var vi är, vem vi träffade och kanske vill personen vi har träffat skriva en rad, vore så roligt att spara tills vi blir äldre och kan titta tillbaka på livet vi levt :-)

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag älskar alla typer av papper och kort. Speciellt när jag är ute och reser, gillar jag att samla på mig vykort, foton, menyer och andra små mementos. Så antingen till det... men när jag tänker efter så vore den grym att spara alla kvitton i när man åker på jobbresa

  (Tess_ferrandez@hotmail.com)

  SvaraRadera
 5. Chansar på denna grymma vinst. <3
  Jag är en person som vill ha ordning och reda, eller rent ut sagt, jag måste ha ordning och reda för annars är livet mitt kaos. Det skulle vara mer praktiskt med en sådan istället för ett block rutigt papper ifrån skoltiden..

  SvaraRadera
 6. Viktiga saker samlar jag där ofta vet man inte var man la det så det blir en bra hjälp, alla adresser och kontakter, det finns mycket man kan använda vinsten till.

  Med vänlig hälsning
  Elin L

  SvaraRadera
 7. Jag skulle samla och anteckna allt som har med barnen att göra, små anteckningar om vad de gjort eller sagt, de där roliga sakerna som man så lätt glömmer. Med en så fin Sidekick skulle jag med glädje plocka fram den för att skapa en egen minnesbok. Foton eller teckningar får samsas med anteckningar.
  Med vänlig hälsning Ullis ulvali@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Tja, lite ordning på alla mina listor och alla andra anteckningar vore kanske trevligt, nu när jag bestämt mig för att 2017 ska bli en nystart för ordning i mitt liv och i mitt hem. Denna lilla fina sak kan nog hjälpa till med det!

  SvaraRadera
 9. Åh...wow ❤️
  Jag skulle samla viktiga små koder hjälp till bloggen bla hihi
  Nu har har jag det i mail & en ful liten anteckningsbok!

  SvaraRadera
 10. Så fina.
  Jag skulle samla idéer, fragment och tankar till min bok. Sånt som poppar upp och bara måste antecknas på språng.

  SvaraRadera
 11. Jag skulle vilja skriva mina drömmar, mina mål och mina idéer som jag vill förverkliga! Det skulle vara en bok att ha i sängbordet, att ta fram när tiden slår in på kvällen - när man kan spekulera fritt med sig själv, men främst med min andra hälft och sambo. Min mejl: felicia_kyrk@live.se

  SvaraRadera
 12. Jag vill vara med! Jag skulle samla bloggmaterial däri, man kommer på roliga idéer när man är iväg och då är det bra att kunna dokumentera när man är på språng! Jag gillar att ha allt samlat på ett ställe och planera inför bloggen så hade vart kalas med detta!

  Svar: Tack för dina ord, värmer 😍

  SvaraRadera
 13. Hej!! Så snyggt och smart!! Jag skulle samla anteckningar jag för i samband med min terapi - alltså vi träffas och pratar varje vecka och under dagarna emellan skriver jag om tankar och känslor som kommer upp, en del av att bearbeta :) Det funkar bra fast det ibland är jobbigt såklart. Det skulle kännas jättefint om de fick en vacker förpackning för de är värda så väldigt mycket för mig och jag kommer spara dem hela livet! *kramm*

  SvaraRadera
 14. Jag har önskat att ha en bra bok så jag kan skriva ner bönämnen varje dag och håll koll på allt som Gud svarar på och vad man ska förtsatta be för....
  God jul! Hannah N norengirl@yahoo.com

  SvaraRadera
 15. Jag gör mina anteckningar i min kalender :P

  SvaraRadera
 16. Jag väntar barn i början av april och skulle vilja samla sista tiden av graviditeten och även barnets alla framsteg :) //belindaf@live.se

  SvaraRadera
 17. Jag samlar små roliga händelser och annat som jag skriver ner för jag funderar på att skriva en bok . Desto trevligare om anteckningarna kan förvaras i ett vackert fodral.

  SvaraRadera
 18. MEN så fin! I så fal hade jag sparat alla mina idéer och alla roliga saker som barnen säger som jag är rädd att glömma bort. Den får helt klart alltid följa med i väskan! yohannaafskovde@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Jag ska börja skriva listor över min vikt, vad jag äter och andra vanor. Jag måste börja gå ner i vikt för att kunna bli gravid så jag vill ju föra dagbok över allt som kan påverka så jag kan se vad som funkar och inte! :)

  SvaraRadera
 20. Jag vill anteckna sånt jag måste komma ihåg, men även föra dagbok. Äras bör tekniken, men papper och penna är något speciellt.
  Mvh Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Geniala idéer som pluppar upp när jag minst anar. :)

  SvaraRadera
 22. Åh, finaste anteckningsböckerna jag har sett!
  Jag ska börja läsa till journalist i vår, min stora dröm.
  Självklart skulle jag bära med mig den här överallt och anteckna alla min artikelidéer! :) Bara böckerna i sig är inspirerande.

  johannas.garderob@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Jag har bytt jobb och jobbar numera på en skola. Mycket att hålla reda på och en del scheman som jag måste hålla koll på. Så anteckningar, scheman och andra "skolpapper" skulle jag lägga det snygga fodralet.

  SvaraRadera
 24. En bok med bra saker i... skriva ner små ting som händer i vardagen

  maria.helmersson@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Min blogg har blivit så förbisedd på sistone, så jag behöver verkligen hjälp med att planera och organisera. Det är perfekt att skriva upp idéer till inlägg i antecknignsböcker och även om de nästan är för fina för att använda så kommer jag verkligen att göra just det :)

  Gud Jul!

  SvaraRadera
 26. Wow, vilken fantasiskt vinst! Det hade varit underbart att vinna denna fantastiska vinst och samla ihop alla gamla anteckningar, bilder och annat från dotterns och min tid tillsammans. Just nu ligger det väldigt utspritt men det vore kul att samla allt på samma ställe och överräcka det till dottern så småningom.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag skulle vilja samla tankar som jag har under min graviditet då vi ska få vår första bebis! :)
  malin_92girl@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. To write down creative thoughts to pursue later.

  honeydoo08@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Alltså vilken drömvinst! Fyller i julhelgen och önskar mig just "happy planner" saker som stickers, mönstrade tejprullar och fina pennor för att kunna göra mina "veckans 10 i topp"-listor och "att göra"-listor lite roligare! Att det fanns sådana här fina saker för just sådant gör planeringstokiga mig alldeles till mig :D hoppas hoppas att jag har innerlig tur! Vilken lycka det vore <3

  wadeleine@hotmail.com

  SvaraRadera

 30. Dessvärre kommer jag bara att lägga upp jobb iden...! :/

  alaanalui@netscape.net

  SvaraRadera
 31. Jag skulle samla allt möjligt som bara ligger och dräller, viktiga papper blandat med mindre viktiga, för att sedan se till att allt hamnar där det ska...

  SvaraRadera
 32. Skulle vara överlycklig över att denna i min väska finna, men aldrig jag vinna. Hoppas på tur denna gång, då jag brista ut i sång.

  Jag skulle samla mina skolnotiser, jobbnotiser men även en del papper jag kan rita på när jag behöver förskingra tankarna lite. Älskar att rita och kanske skulle komma på några nya motiv.

  Ronjabrann@hotmail.com

  SvaraRadera
 33. Åh, jag älskar att skriva! Och jag älskar att skriva ner i anteckningsböcker. Jag skriver dikter, roliga kommentarer som jag hör, små sånger och dagbokstankar! Vad glad jag skulle bli om jag fick skriva ner mina tankar i denna vackra!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera