måndag 26 december 2016

Väntar på Barbara


Med de nya lurarna på
Idag har vi bara slappat. Det har blivit en slapp hemmadag och det har varit så skönt. Vi har inte åkt någonstans, utan det blev bara en dag hemma. Det har känts som att vi har väntat på stormen Barbara. Än har hon inte dykt upp hemma hos oss. Kanske Barbara kommer i natt. 


Jag har lyssnat på podden Wahlgren & Wistam idag med mina nya trådlösa hörlurar av märket Jabra Move. Dessa fick jag i julklapp av min man och jag är så nöjd med dom. Fantastiskt bra ljud och de sitter skönt på.

Vad har du gjort idag?

11 kommentarer:

  1. Vad härligt med en lugn dag och vilken superklapp du fått! :)

    SvaraRadera
  2. Det kan ha varit jag som inte fattade ordentligt också, har aldrig spelat något julklappsspel :)

    Jag har köpt hörlurar idag ;) Är lite för beroende, har flera olika varianter nu och massa olika färger som jag använder till olika outfits... som att någon annan bryr sig om det matchar liksom ;P

    SvaraRadera