söndag 15 januari 2017

Lekt med Photoshop

Jag har varit ganska så frånvarande här på bloggen under helgen. Jag har varken orkat blogga och så har jag heller inte vetat vad jag ska blogga om. Men nu kom det ett inlägg iallafall. Under helgen har jag mest vilat. Min jobbiga förkylning vill inte släppa, men det har varit riktigt skönt att ha vilat mycket. Jag hoppas att jag blir 100 %-igt frisk snart. Det hade varit riktigt skönt. 

Kul med Photoshop!

Idag har jag skaffat mig Photoshop och jag har lekt lite grand. Jag har lagt in några penslar och några nya typsnitt. Ni ser på bilden vilka typsnitt jag har lagt in. Så kul! Om ni har några idéer om vilka penslar man behöver ha, så tar jag tacksamt emot tips.

10 kommentarer:

 1. Vad roligt och hur mycket kostade det och vilken version har du? Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt Photoshop heter CC och har den senaste versionen. Gratis uppdateringar när man prenumererar för ca 105:-/månad.

   Radera
 2. Så fint du gjort om här, passar bra på din bloggadress temat

  SvaraRadera
 3. Snyggt❣

  Pst...
  Ett tips gå in under Mall - Anpassa.bakgrund & bocka ur rulla med sidan Då ligger din fina bgr fixerad :)

  Lycka Till med Photoshopandet

  SvaraRadera
 4. Så fin ny header du gjort! :)

  krya på dig

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med Photoshop! Det är riktigt kul att leka runt i. Nu har jag GIMP, men inte använt det på länge nu...

  SvaraRadera