lördag 21 januari 2017

Semmelwraps med kaffe


Så gott!
Första semlan för i år. Så himla gott! Vi valde varsin semmelwraps. Jag gillar idén att semlor inte säljs eller bakas året om. Att kunna se fram emot den här delen av året just för semlorna, är härligt!

Har du ätit i någon semla än i år?

20 kommentarer:

 1. Åh så fint du har fått det här inne!
  Jag har ätit semlor iår, originalet som är bäst. Jag gillar inte att man mixtrar för mycket med semlan. Fast så länge grädden, bullen och mandelmassan finns med så är det väl kul men när man gör en bakelse med daimgrädde, hallon och marängbottnar och kallar det för en variant av semla tycker jag inte om det.

  Svar: Ja, visst är hon =)

  SvaraRadera
 2. Så gott & ja,jag har ätit ½ med vaniljkräm i,riktigt go ❣

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har aldrig smakat semla med vaniljkräm.

   Radera
 3. Har aldrig provat semmelwrapes men skulle gärna prova. Har inte börjat med semlor än, men det lär inte dröja länge innan jag gör det.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. är det gott med en sån ? jodå semla åt vi redan efter 4 dagen på detta året så nu är vi uppe i 3 st ha ha men gott är det

  SvaraRadera
 5. Aldrig ätit en sådan semla som du skriver om, skulle dock vilja prova.

  Sv:Roligt att du gillar dessa listor. Gör gärna en sådan med dina egna svar

  SvaraRadera
 6. Det där hade varit något att smaka på! :P

  SvaraRadera
 7. Men vad trevligt! På ICA brukar de sälja minisemlor, de gillar jag. Det känns annars too much med både grädde och mandelmassa (eller motsvarande). De små är lagom :D Skulle lätt kunna ta en till frukost, haha. Men just i år har jag inte hunnit med någon ännu :)

  SvaraRadera
 8. Så gott med semla...men har inte blivit någon än i år för egen del!

  SvaraRadera
 9. Japp, en semla har det blivit! Så gott! Dessa wraps har jag aldrig hittat och testat, faktiskt!
  Och du... tack snälla för den fina komplimangen om mitt hår igår :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 10. Nej inte än.. tänkte hålla mig till februari. Det är ju snart. Fettisdag ligger ju så himla sent i år så jag tänkte hålla ut ett tag till...

  SvaraRadera
 11. Jag ska baka semlor lite sen, det är så gott. Men håller med dig, skulle man äta det hela tiden skulle det bli tråkigt :P

  SvaraRadera