onsdag 25 januari 2017

Till honom

Saker man min man hade blivit glad över:
Passande till min man
Hur svårt kan det inte vara att komma på vad man ska ge sin man vid födelsedagar eller när man bara vill överraska? Att ge kläder, som passar, är inte alltid så enkelt. Däremot är det enklare att ge passande accessoarer. Jag har lyckats hitta den perfekta sidan, för mannen eller killen. 
trendhim.se har jag hittat mycket fint till min man. Jag har tänkt att ge honom någonting av följande:
1. Korthållare// 2. Bälte// 3. Rakkniv// 4. Klocka// 5. Armband

8 kommentarer:

 1. Vilken bra sida du tipsade så många snygga saker!! Tack ska du ha :)

  SvaraRadera
 2. Erik vill ofta ha något till sin dator eller verktyg, så det är skönt, bara köpa det han vill ha! :)

  Skönt du slapp ta lån, hade med önskat jag kunde gjort det, men jag kunde inte bo hemma, skulle tagit 3timmar enkel resa och ta mig till skolan...

  SvaraRadera
 3. sv: Senaste tiden har ja börjat tycka det är kul att anteckna :)

  Bra tips, verkligen lättare än att ge kläder.

  SvaraRadera
 4. Får kolla in sidan men har också svårt att hitta på till mannen. När mannen fyllde 45 i höstas så gav jag han en hotellövernattning i Berlin över nyår det blev uppskattat. Fast det är svårt i vanliga fall när de inte femmar eller nollar.

  Jag har även problem att veta vad jag ska ge min son. Tycker inte det är lätt med killar. Nu är inte min son ett litet barn längre utan han blir 25 år i år.

  Trevlig helg,Vicki

  SvaraRadera