söndag 8 januari 2017

Vasaloppet

23 januari - 5 mars
Min förhoppning var att träna en massa under jullovet, men det blev aldrig så pga sjukdomar. Snart drar ICA-klassikerns delmoment VASALOPPET igång. Jag kommer aldrig åka skidor, men stavgång, inlines med stavar och crosstraining är också godkänt. Det sistnämnda kommer jag satsa på. Jag har hela 6 veckor på mig att slutföra de 90 km långa "loppet". Det blir i snitt 15 km per vecka och det ska ju inte vara för svårt att hinna med.

Crosstraining + gym
Det är tur att jag är med ICA-klassikern, annars är jag rädd att det hade varit ännu svårare att komma igång med träningen.

6 kommentarer:

 1. Oh vad roligt att ha något att se fram emot och träna inför

  SvaraRadera
 2. Va kul att ha ett sådant mål med träningen!

  SvaraRadera
 3. Idag var det dags för mig med att börja att jobba. När man väl är på jobb så känns det precis som man inte varit ledig.

  Ha det gott,Vicki

  SvaraRadera
 4. Usch va jobbigt att bli sjuk. Men jag hejar på dig att du klara det i trotts bakslaget med att inte kunna träna.

  Ha en super mysig kväll

  SvaraRadera