onsdag 11 januari 2017

Vilken dag!


Förkyld och matt
Vilken dag! Jag vaknade till imorse och undrade hur mycket klockan var. Borde den inte ha ringt? Klockan var 07.35! Jösses! jag brukar annars gå upp kvart över 5. Idag var det dessutom första dagen för eleverna efter lovet. De börjar alltid kl 8 och det var ingen chans att jag skulle hinna tills dess. En kollega fick släppa in eleverna och jag missade de första 20 minuterna. Vi fick gå nästan på en gång till biblioteket. Vi har inget skolbibliotek och vi har 20 minuters gångväg till biblioteket. Jag tyckte inte att det regnade så mycket, när vi började gå, men eleverna var snart genomblöta. För få hade regnkläder och stövlar. Det blåste, regnade och det var kyligt. Det var skönt när vi väl kom fram. Det var mindre lockande att gå samma väg tillbaka till skolan.

Dessutom har jag blivit genomförkyld! Jag hostar och snörvlar. Jag tycker inte att det var så länge sedan jag hade samma åkomma. Jag var ju snörvlig på lovet också, men blev frisk. Nu är jag nog mer förkyld än då. Usch! Jag försökte åka hem ganska tidigt idag, för att lägga mig och vila. Det var riktigt skönt! Jag ska försöka bita ihop de två arbetsdagarna som är kvar denna vecka. Vårterminen hade kunnat börja bättre.

16 kommentarer:

 1. Usch, det lät inte alls som någon bra dag... Krya på dig!
  Meeen.... söta Balder i förra inlägget... så där låg vår Rufus (Berner Sennen, det med) ofta, han också! =)
  Tack för fin kommentar om vårt sovrum! =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Usch då...Vilken stress att försvara sig första dagen efter ledighet. Krya på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var dock inte första jobbdagen för mig, men det var första dagen med eleverna idag.

   Radera
 3. Men fy.. ingen bra start. HOppas det fortsätter bättre.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Tänkte bara höra om du fått mitt mejl som jag skickade för några dagar sedan :)?

  SvaraRadera
 5. Alla kan vi försova oss, men det är jobbigt när det väl händer.

  Man hinner aldrig ikapp sig själv riktigt den dagen!

  SvaraRadera
 6. Men usch då, vilken seg start! Hoppas du får en bättre dag idag :)

  SvaraRadera
 7. Svar: Tack så mycket, roligt att du gillar det.

  SvaraRadera
 8. Usch ja vilken dag. Hoppas på bättre dagar framöver.

  SvaraRadera
 9. Men gud, vilken kamp!! Puuuh! Och hatar att försova mig, det är det värsta som finns.

  Jag ska till Italien för att åka snowboard i Dolomiterna.

  SvaraRadera
 10. Usch vad jobbigt att börja så. Då hade jag det lugnare när eleverna började för oss i måndags :)

  SvaraRadera