söndag 26 februari 2017

Beställa vårskor?!

Våren närmar sig med stormsteg och då blir jag varje år sugen på att införskaffa nya vårskor. Jag tror inte jag är ensam om det. Enklast för mig är att beställa via nätet, på grund av att jag har små fötter.  Följande skor gillar jag, men jag har inte bestämt mig för vilka jag ska beställa.

Beställa vårskor?!

1. // 2. // 3. // 4. // 5. //

10 kommentarer:

 1. Det tredje paret var så snygga!

  SvaraRadera
 2. Ohh vill också köpa nya skor till våren, :D

  SvaraRadera
 3. Oj vad svårt för alla skorna är lika snygga! <3 Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att köpa nya skor, året om ;) fniss... Nr 4 är riktigt snygga, de såg jag på en tjej i helgen. Har du något bra tips på nätet, för små fötter? Min 22:åriga dotter har strl 34 ca, och det är omöjligt att hitta riktigt snygga skor. Det är ju barnavdelningen som gäller...och det är ju inte så kul när man är 22...
  Kram/maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig jag är vuxen och har 34 skäms varenda ggr jag provar,köper skor=( och det är verkligen omöjligt att hitta snygga skor!

   Radera
 5. Det ser ut att luta mot något rosa iaf ;-) Här hade det dock fått bli de svarta med tanke på allt slask och lera som kommer fram när snön väl ger upp...

  SvaraRadera
 6. Åh så många snygga! Behöver verkligen köpa nya vårskor.

  Svar: Kul att du är med i Veckans Blogg! Lycka till! :)​​

  SvaraRadera
 7. Jag gillar de rosa nr 5.
  Beställer du från någon särskild sida? Jag har inte heller så stora fötter.

  Ha en trtevlig måndagkväll,Vicki

  SvaraRadera
 8. Det översta paret - rosa Nike Air max thea, DÖÖÖÖR! Sååå snygga!

  Sv: De är riktigt mumsiga :))

  SvaraRadera