tisdag 28 februari 2017

Dyrt kalas på fettisdagen

En lampa började lysa i bilen för kanske en månad sedan. Lampan talade om det var dags att boka tid för service. Eftersom bilen har gått 12 000 mil, så innebar det en mer omfattande service. Byte av tändstift, luftfilter, oljefilter.....Bilmekanikern på Bilia upplyste mg om att det var dags att byta kamrem också. När jag fick reda på priset, så höll jag på att falla baklänges! Med hyrbil, skulle kalaset landa på nästan 20 000:-!!!! Jag bokade en tid, men jag tänkte ändå kolla upp fler bilverkstäder.

Tur att det finns fler bilverkstäder att vända sig till!
Jag fick tipset om en annan verkstad inte så långt härifrån. Där kostade det hälften så mycket. Fortfarande hög kostnad såklart, men ändå stor skillnad! Självklart avbokade jag tiden på Bilia. Idag blev min bil fixad under tiden jag jobbade. Så skönt att det är klart. Nu ska jag även boka tid för besiktning också. 

Mums!
I för övrigt så har jag käkat semla idag. Vi blev bjudna på jobbet. 

8 kommentarer:

 1. Usscch för sådana utgifter, hate it

  SvaraRadera
 2. Sådana utgifter är inte kul. Jag bet loss en bit av tanden idag så jag får en rolig utgift imorgon. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Fy för såna utgifter.
  Men gott med semla.

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fick ett mycket bättre pris på en annan verkstad, men jobbigt ändå med sådana utgifter!
  Gott med semlor!

  SvaraRadera