fredag 24 februari 2017

Kämpa, älsklingen!

Natten till idag, sov vi inte särskilt mycket här hemma. Balder hade feber igår kväll och han pep och flämtade en hel del under natten. Han hade svårt att lägga sig, utan föredrog att sitta upp. Antagligen gjorde det ont i lederna. Imorse gick Balder med kutrygg och var inte riktigt sig själv. Febern försvann och han blev lite piggare under dagen. Jag bestämde mig ändå ta med Balder till veterinären för säkerhets skull.
Älskade vän
Det togs blodprover av Balder. Jag trodde att Balder hade drabbats av samma sak som tidigare, för hög halt av vita blodkroppar i blodet. De flesta blodvärdena var bra, men han hade en för hög halt av kreatinin. Det kan vara ett tecken på att det inte står rätt till med njurarna. Veterinären beslutade att behålla Balder över natten och att ge Balder dropp. Nya blodprover kommer sedan att tas. Är det då ett bättre värde av kreatininet, så är det ingen fara. Är det inte det, så behöver vi gå vidare med fler undersökningar. Jag hoppas nu verkligen att vi kan hämta hem en frisk Balder imorgon, men jag vågar inte hoppas för mycket. Att lämna över kopplet till någon annan, kändes jobbigt. Vår bostad är inget hem utan hund. Älskade Balder, kämpa!!!

12 kommentarer:

 1. Stackars Balder...lider verkligen med er /honom. Finns inget värre än när ens älskade djur inte mår bra. Håller tummarna för att han mår bättre i morgon.// Majsan

  SvaraRadera
 2. Nämen hualigen, förstår oron och känslorna, värsta tänkbara, ens älskade fina vän, man älskar dem ju sååå mycket, kom igen nu Balder. Superfint vart det med headern och snyggt typsnitt i headern

  SvaraRadera
 3. Men usch, förstår dina känslor.. Var med om det precis innan sommaren :( Hoppas allt går bra, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen jobbigt när ens djur inte mår bra.

   Radera
 4. Men fy vad jobbigt. Hoppas att det går bra.

  SvaraRadera
 5. Men åh nej, vad det måste göra ont i mattehjärtat! Hoppas att det bara var tokigt värde på grund av febern och inte något njurfel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant gör verkligen ont i mattehjärtat. Nu visade det sig att det var inget njurproblem utan det var bara uttorkning.

   Radera
 6. Tack för din kommentar.
  Usch det är jättejobbigt när ens djur inte mår bra. Skönt att han mår bra nu, så fin han är.

  SvaraRadera