lördag 18 mars 2017

Ett oemotståndligt förslag


Påbörja läsningen igen.
Jag måste helt ta tag i läsningen igen. Jag gillar att läsa böcker, men jag har liksom inte orkat på fällarna. Att somna är inga problem för mig, så jag har inte orkat läsa i sängen. Kanske jag ska hitta nya rutiner för läsningen. I bokhyllan står flera olästa böcker och jag bör hugga tag i dom. Om inte annat är det ju väldigt oekonomiskt med olästa böcker ståendes i hyllan.

Hur pass mycket läser du?

5 kommentarer:

 1. Jag läser alldeles för lite, men blir mer och mer. Just nu läser jag "Omgiven av idioter". Mycket bra bok :)

  SvaraRadera
 2. Ohh läsa är sådan avkoppling eg, men det händer aldrig här längre, blir bara läsa bloggar, men det är iofs avkoppling det å

  SvaraRadera
 3. Jag borde verkligen läsa mer böcker, men tiden räcker liksom inte till :(

  SvaraRadera
 4. Jag läser verkligen också på tok för sällan, måste bli bättre på det!

  SvaraRadera
 5. Jag försöker läsa varje dag, men det blir inte alltid så, men några gånger i veckan blir det i alla fall :) Oftare när jag är ledig än när jag jobbar :P

  SvaraRadera