onsdag 22 mars 2017

Favoritpoddar

I love podd!
Under en längre tid har jag  nu lyssnat på olika roddar. Podden Wahlgren & Wistam blev snabbt min favorit, men nu tycker jag inte alls att den är så bra längre. Jag längtar iallafall inte längre efter nytt avsnitt på samma sätt som tidigare. En annan gammal favorit är Mordpodden och den gillar jag fortfarande. Två nya pådrar för mig är Hundpodden och Multimammorna. Jag lär mig en massa om hundar oc det känns faktiskt att jag lär känna min egen hund ännu bättre nu. Problemet är bara hur jag ska hinna med att lyssna på alla avsnitt. Åza och My delar med sig mycket av sina egna erfarenheter och åsikter i podden Multimammorna, som är en relativt ny podd. Jag gillar att lyssna på mammorna! Och man behöver inte vara mamma själv för att gilla att lyssna på Åza och My.

Gillar du att lyssna på poddar?

5 kommentarer:

 1. Jepp... lyssnar massor. Två nya favvo är Regnbågsliv och Känslor och Sånt. W&W lyssnar jag ännu på. I säng med Tobias och Gabriel har också hängt med från start. Wahlgren och Lundqvist lades tyvärr ned.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen synd att Wahlgren & Lundqvist lades ned.

   Radera
 2. Jag gillar Fotopodden och We Are Influencers Podcast. Sen lyssnar jag mycket på P3 Dokumentär. Såg något om någon företagspodd för ett tag sedan som jag tänkte försöka leta rätt på igen och lyssna på :P :)

  SvaraRadera