tisdag 7 mars 2017

Loddo del 2

Här följer en fortsättning av Loddos februaribox. Här finner du del 1.
Februari-boxen del 2
Mörsödeli tunnbrödchips Dessa smakar Västerbottensost och gräslök. Dessa är riktigt goda, men jag tycker att tunnbrödschips är godast utan någon tillsatt smak. De kan ätas som de är eller med en skiva ost på.

oh-lief handtvål Handtvålen är berikad med olivtvål och den känns fräsch.  

Barebell proteinpudding smak päron/vanilj. Smaken var helt ok. Den smakar ungefär som päronsplit. Dock gillade jag inte konsistensen. Nu brukar jag inte äta proteinpudding alls, så jag ger kanske inte en rättvis bedömning.

Flaskpropp från KG Design Vilken underbar flaskpropp! Den är söt och den är formad som en uggla. Den är gjord i silikon och är väldigt användbar, eftersom den passar både till både läsk-, öl- och vinflaska.  Jag fick en i gult, men den finns i flera olika färger. 

Apricot Face Scrub Denna ansiktsscrub har jag inte hunnit testa ännu, men den är av aprikos och mango. Den rengör på djupet och är återupplivande. 

3-pack Avputtargaffel från CmPicker En sådan onödig produkt! Jo, jag tycker faktiskt det. Gaffeln är av plast och kan användas t.ex. till oliver. Avputtaren för du framåt och oliven hamnar där du vill ha den, utan att du har behövt ta fingret till hjälp. Men vad gör det ifall du behöver putta av med fingret?!

Om du själv vill prenumerera på en smart box, så ska du absolut välja Loddo.se. Att få testa roliga, goda och härliga produkter 6 gånger per år, är underbart.

2 kommentarer: