söndag 5 mars 2017

Loddo del 1

Jag har nu fått min andra Loddo-box. Så roligt det är med nya överraskningar och jag gillar att testa nya produkter. Nu ska jag presentera en del av innehållet i februari-boxen.
Februariboxen

Smiling Kokos Havssalt Påsen innehåller stora och krispiga kokoschips, som är rostade med havssalt. Jag gillar kokos, men att äta kokoschips var nog inte riktigt min grej. De smakar egentligen inte illa, men jag tycker bäst om kokos, när det är i bakverk eller dryck.

Poppert Popcorn Dessa var smaksatta med Sourcream & Onion. De är riktigt goda!! VARNING: Börjar man äta, är det svårt att sluta.

AMINOPRO proteindryck Detta är en sockerfri dryck som förbättrar återhämtning och stimulerar uppbyggnaden av muskler. Den säljs i flera olika smaker. Jag fick smaken lime. Den smakar ok, men inte mer än så. Jag har smakat andra liknande drycker, som har varit godare.

Allévo snackbar Perfekt mellanmål eller om du behöver extra energi inför ett träningspass. Jag fick smaken Hazelnut, raisin & Pumpkin seed. Jag tycker att den var riktigt god! Jag rekommenderar verkligen denna produkt.

Boxen kostar endast 99 kr (men värdet är högre!) och den levereras varannan månad. Det är heller ingen bindningstid, vilket jag tycker är väldigt bra. Prenumerera du också! KOLLA HÄR.

3 kommentarer:

  1. Åh så kul att få testa lite nya produkter! :)

    SvaraRadera
  2. jag har aldrig ätit popcorn ur påse så där, utan bara poppat själv

    SvaraRadera
  3. Vilken kul Box, har sneglat på den men är inget för en nötallergiker har jag insett... ha en fin vecka!

    SvaraRadera