torsdag 27 april 2017

April-boxen

Då har jag fått hem Loddos april-box. Underbart att få testa nya produkter igen! Om du själv är intresserad av att få kännedom om olika produkter och testa nya, så ska du prenumerera på Loddo, så KLICKA HÄR. Du får en box varannan månad för endast 99:-. Ingen bindningstid.

Innehållet i april-boxen.
1. Eat Natural Bars En bar innehållande frukt och nöt. almond & apricot smakar riktigt gott! Den har ett överdrag av yoghurt.

2. Presentkort på 200 kr hos Ticket. Perfekt inför semestern!

3. Cashewnötter från Tant Grön. Så gott det är med cashewnötter i matlagningen såsom grytor, wok och sallader. Inför träningen är nötterna goda att äta som de är.

Innehållet i april-boxen
4. Evening Primrose från Weleda. Detta är ett effektivt serum för spänst och lyster. När man har passerat 40-strecket känns det nödvändigt med en sådan produkt. Dessutom återfuktar serumet huden på grund av att den innehåller aloe vera. 

5. Palmolive shower cream Camelllia oil & Almond. En duschkräm som genast har blivit min favorit!

6. Softlan Perfumed Freshness. Softlans nya sköljmedel finns i fyra olika doftkombinationer (Magnolia, Röda frukter, Kokos och Vanilj).Jag har testat Röda frukter och kläderna doftar otroligt gott efter tvätt.

7.  Colgate MaxWhite White & Protect. Jag tycker att Colgates tandkrämer har den godaste smaken, absolut! Jag kan dock inte garantera ifall tandkrämen gör mina tänder vitare än någon annan tandkräm. Jag kan inte se det.


4 kommentarer: