onsdag 12 april 2017

Ett hudvårdspaket


Fantastiska produkter!
Jag har hämtat ut ett paket från Hudvårdsbutik.se Paketet innehöll en snygg necessär med produkter från Decléor. Jag har alltid tyckt att det har varit svårt att välja rätt produkter. Dessa har jag nu testat och jag lovar att de är fullkomligt underbara! 

Här får ni lite kort information om varje produkt: 

Aroma Cleanse Radiance Cleansing Mousse 3 in 1 Detta är 
en och krämig rengöringsmousse. Förvandlas till ett milt rengörande skum i kontakt med vatten. Innehåller essentiell olja av néroli samt milt exfolierande papaya-extrakt. Berikad med hyaluronsyra för att motverka torr hud. Jag får lätt torr hud på viss dela av ansiktet, som exempelvis kinderna. Jag märker redan skillnad! Efter att ha använder olika make up-produkter en hel dag, så är det detta du ska använda för att få ren huden. Rengöringsmoussen luktar också väldigt gott!

Aromessence Iris 100 % naturligt, aktivt växtbaserat koncentrat av djupverkande oljor för mogen hud 40+. Perfekt för mig som fyller 43 år i sommar. Aromessence Iris kommer snabbt ned i huden och verkar djupt ner i vävnaderna där den normaliserar och renar huden. Jag har små linjer här och var, särskilt vid ögonen och denna olja slätar just ut linjer och rynkor. Det ska bli kul att se vad som har hänt efter en månads användning.

Prolagene Lift & Day Cream  Aktiverar kollagenproduktionen och ger en fastare bindväv. Hudens elasticitet och spänst förbättras. Linjer och rynkor avtar.. Soyaextraktet ger en lyftande effekt och fastare hud. Perfekt för mig! Efter användning känns hunden väldigt len och slät. Krämen luktar också väldigt gott.

Gommage 1000 Grains Corps En kroppspeeling som tar bort döda hudceller och lämnar huden både mjuk och ren. Fungerar perfekt till alla hudtyper och har en underbar doft.  Jag kommer inte använda produkten dagligen, utan kanske 2 gånger per vecka.

Aroma Comfort Syteme Corps Moisturising Body En lätt och mjuk body lotion som fungerar perfekt till alla personer som önskar ett lätt och fräsch produkt att smörja in sig med. Produkten går snabbt in och lämnar ingen kladdig hinna. Så 
himla skönt att slippa en kladdig känsla lång tid efteråt. Huden kändes väldigt len efter att jag hade smörjt in kroppen med den.

Jag kommer i fortsättningen bara använda produkter från Decléor. Jag tycker det är underbart att ha hittat hudvårdsprodukter som passar mig. Jag tycker att du också ska testa dessa, för jag håller verkligen det jag lovar. 

4 kommentarer: